Arno vd Dungen

Projecten

Asbestsanering en sloop te Utrecht

Opdrachtgever: Urban Industrial

Asbestsanering, sloop en grondwerk...

Opdrachtgever: Peters Bouw en Onderhoud

Sloopwerk Heusden

Recent uitgevoerd

Alle projecten >

Recycling

Transport- en Recycling Arno van den Dungen BV verzorgt het transport van de bij de sloop- en grondwerkzaamheden vrijkomende materialen naar de verschillende sorteer-, be- en verwerkingsinrichtingen of naar de eigen locatie in Hedikhuizen.

Hier worden alle materialen gesorteerd zodat er tot een optimaal hergebruik kan worden gezorgd. Vanaf onze locatie in Hedikhuizen worden de niet-herbruikbare materialen afgevoerd naar de diverse sorteer- en verwerkingsinrichtingen.

Wij verhuren afvalcontainers (puin, bsa, dakleer, grond, groenafval etc.) aan particulieren en bedrijven, ook al deze materialen worden daar waar mogelijk verwerkt (puin) en gesorteerd voordat het wordt afgevoerd naar bovengenoemde inrichtingen.

Tevens beschikken we over een mobiele puinbreker die gebruikt wordt om op de slooplocatie breken van puin tot menggranulaat. Het mobiel breken op de diverse slooplocaties vormt één van de schakels om de (milieu)keten rond te maken en biedt voordelen voor zowel de opdrachtgever als het milieu.

Op de locatie Bakkersdam 3a te Heusden bevindt zich een laad- en loswal. Op deze locatie vindt de verkoop van diverse grondstoffen plaats. Door de laad- en loskade kan dit tevens per schip geschieden.

Hieronder diverse foto's van onze locatie in Bakkersdam